دوشنبه ۲۳ تیر ۰۴

الگوهاي پباده سازي اپ تلفن همراه

۱۶ بازديد

 

الگوهاي پباده سازي تلفن همراه

پيش از  طراحي اپليكيشن ابتدا پباده سازي، در آغاز مي بايست الگوهاي جان دار براي پباده سازي گوشي را مطالعه كرده و انتظارات يوزرها را در لحاظ بگيريد.


الگوي پباده سازي عبارت ميباشد از يك راهكار تكرار پذير كلي براي مشكلي كه بارها در پباده سازي اپليكيشن چهره مي‌دهد.

 


از روش اين الگوها مي‌توانيد اشكال مختلفي از واسط ها، منوها و نويگيشن ها را مطالعه و ارزيابي كرده و براساس محتوا و غرض نرم‌افزار خويش، از آن‌ها بعنوان فنداسيون براي پباده سازي برنامه تلفن همراه استعمال نماييد. براي به سرنوشت رساندن يك اكشن در تلفن همراه راههاي اكثري وجود داراست و تعيين كارآمدترين طريق به شما يعني طراح بستگي داراست. الگوهاي پباده سازي به طراحان ياري شاياني كرده به اين دليل كه اين راهكارهاي از پيش جانور براحتي خطاها را حل كرده و طراحان مي‌توانند شيوه تاثير آن بر واسط خويش را ببينند. شما ميتوانيد براي استارت پباده سازي در آغاز لي اوت ها را در ذهن خويش حلاجي كرده و مطلوب ترين آنان براي برنامه خويش را گزينش نماييد.
بدين سوال ها جواب دهيد: "مقصود مهم نرم افزار اينجانب چه است؟"، "اپ اينجانب از يك سري نصيب ساخته شده و مهمترين آنان كدامند؟"، "بهنگام استعمال از برنامه چه نوع اكشن هايي مي بايست در دسترس يوزرها باشد؟". اينها سوال هايي مي باشند كه به شما در گزينش الگوها و تعريف‌و‌تمجيد نرم افزار براساس لي اوت امداد ميكنند.

 

 

ابتدا پباده سازي

بعداز سپري كردن كردن فرايند تدبير، آزمايش، مشاهده، الهام گيري، مقايسه مثال هاي مو جود با آنچه شما مي‌توانيد و بايستي انجام دهيد، دوران آن فرا رسيده كه پباده سازي را مقدمه فرمائيد. ولي نبايد بلافاصله به فتوشاپ و اخلاق و رفتار پيكسل ها پرداخت. بلكه مي بايست مراحلي همانند :انديشدن، تنظيم طرح اول، پروتوتايپ و بعد تكرار را گذرانده و آن‌گاه به سراغ فوتوشاپ و پيكسل رفت. 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.